Retningslinjer og cookies

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden er en presentasjon av With A Kick. Du kan kun bruke hjemmesiden til privat, ikke-kommersielt bruk. Hjemmesiden er utarbeidet, utviklet og eid i sin helhet av With A Kick.

Kopiering av hjemmesiden eller deler av den er kun tillatt til privat, ikke-kommersielt bruk. Det er ikke tillatt å kopiere bilder fra denne hjemmesiden, da alle disse er utarbeidet og eies av With A Kick. Bruk av offentliggjorte postadresser, telefonnummer og e-post adresser til markedsføringsformål er ikke tillatt.

With A Kick legger stor vekt på at opplysninger og informasjon gitt på hjemmesiden skal være riktig. Det anbefales imidlertid å undersøke at opplysningene er korrekt før man bruker dem.

Personvern og informasjonskapsler

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for With A Kick sin hjemmeside. With A Kick er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: www.withakick.no

Personopplysninger som behandles

With A Kick innhenter ikke personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.


Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse


Hvordan innhentes informasjon?

With A Kick samler inn noe informasjon gjennom kontaktskjema på nettsiden. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Dersom du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan det hindre With A Kick å tilby deg den informasjon du skulle trenge.


Formålet med informasjonen som innhentes

  • Kunne sende relevant informasjon
  • Kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester


With A Kick beholder informasjon som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Informasjonen som beholdes er kun informasjon du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte With A Kick.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men With A Kick kan bruke underleverandører til å levere deler av produkter. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av With A Kick.


Rettigheter

Som bruker av nettsiden vår har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan kreve retting, sletting og begrensning av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Er behandlingen av dine opplysninger basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke dette samtykket tilbake.

Dersom du mener at With A Kick ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no


Bruk av informasjonskapsler/cookies

Hjemmesidens eier og kontaktopplysninger


Denne hjemmesiden er drevet og eid av:

With A Kick
Liljeveien 14
9404 Harstad

Telefon: 92013037/92217510

Mail: post@withakick.no


Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.

Hvordan og hvorfor bruker man cookies?

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.

Tredjeparts-cookies

Vi bruker tredjeparts-cookies for å spore hvordan du bruker nettsiden vår, for eksempel hvilke sider du besøker og hvor lang tid du bruker på dem. Dette gir oss en bedre forståelse av hvordan folk bruker nettsidene våre og hvordan de finner frem til dem, noe som igjen gjør oss i stand til å lage bedre kampanjer.

Hvordan man deaktiverer cookies?

Du kan forhindre bruk av cookies i nettleserens innstillinger, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsidene du besøker. Bruk av cookies er ikke essensielt for nettsiden vår, men det kan forbedre brukeropplevelsen din. 

Dersom du ønsker å slette cookies fra nettleseren din, sjekk ut denne guiden: Hvordan sletter jeg cookies? Om ikke denne hjelper, se under for hver enkelt nettleser:


Husk: Benytter du flere Internett-browsere, må du slette cookies i hver enkelt.

Har du spørsmål?
Cookiedeklarasjonen oppdateres hver måned av Cookie Information. Hvis du har noen spørsmål, så skriv til info@cookieinformation.com.

Cookie-erklæringen var sist oppdatert 02.08.2019

 

Copyright @ With A Kick - 2019

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Les mer
Godta